Behandelingen

GELPOLISH ook wel Gellak of Gelish genoemd. Gelpolish heeft de eigenschappen van een gel en een nagellak samen. Gelpolish is geen verlenging van de nagels , maar een natuurlijke  flexibele nagelversteviging met een mooie kleur. Geschikt voor zowel handen als teennagels.

Het grootste voordeel van Gellak is de langere draagtijd. Ondanks dat Gellak dun is en ook een natuurlijke look geeft, blijft het zeker dubbel zo lang zitten als nagellak. Een Gellak manicure blijft zelfs tot minimaal 14 dagen zitten. Doordat Gellak robuuster is, blijven je nagels de volledige draagtijd mooi. Een gelpolish behandeling wordt alleen aangeraden als de natuurlijke nagelconditie in orde is.

Een Gelpolish behandeling bestaat uit een uitgebreide combi manicure, nagels voorbereiden, nagels lakken en afwerken met topcoat. Nagelriemolie en een massage met handcrème.

GELPOLISH: vanaf €50

 

BIAB is een afkorting van 'Builder In A Bottle', bouw(gel) in een flesje dus. Een verstevigende, opbouwende gel voor op de natuurlijke nagels. Deze gel in een flesje is dikker dan gellak, maar dunner dan gelnagels. Het geeft een extra versteviging mee aan de nagels en tegelijkertijd geeft het een natuurlijke uitstraling.

Wij hebben momenteel heel wat verschillende mooie natuurlijke nude tinten onder de biab gels.

De look van biab nagels is dus exact hetzelfde als die van gelnagels enkel kunnen de nagels niet heel lang gemaakt worden en zijn ze iets dunner dan de eigenlijke gelnagels. Biab nagels hebben ook het voordeel dat er minder na gevijld moet worden. Je kan biab nagels afwerken met een kleur , een handgetekende french of babyboom. De mooie gepigmenteerde biab gel afgewerkt met een glanzende topcoat is momenteel een hype!

Een Biab  behandeling bestaat uit een uitgebreide combi manicure, nagels voorbereiden, verstevigen  in een naturelle tint. Nagelriemolie en een massage met handcrème.

BIAB: vanaf €65

GELNAGELS: Deze behandeling is geschikt voor alle nageltypes. Ideaal voor langere lengtes, dunne of broze nagels. Geschikt voor dames die wat zwaardere werkzaamheden uitvoeren.

Een builder gel behandeling bestaat uit een uitgebreide combi manicure, nagels voorbereiden, verstevigen met builder gel in een naturelle tint. Nagelriemolie en een massage met handcrème.

Je kan gelnagels laten afwerken met een kleur, een handgetekende french, babyboom of gewoon met topcoat. 

GELNAGELS: vanaf €65

NAIL-ART: Alle designs worden met de hand geschilderd of een combinatie van verschillende technieken. Het werk is intensief en wordt in de details netjes afgewerkt.  Er wordt een tarief gehanteerd op basis van hoe intensief en hoe gedetailleerd het ontwerp is.

Indien je Nail-art wenst, gelieve dan eerst uw design  of voorbeeldfoto door te sturen, zo kan ik inschatten hoe veel tijd uw design in beslag neemt.

 

10 minuten: €10

20 minuten: €20

30 minuten: €30

10 nagels handgeschilderd 60 minuten : €60

 

E-FILE MANICURE: Bij de E-FILE of Russian Manicure ligt de nadruk op het verzorgen van de nagelriemen en het verwijderen van de dode huid rondom uw nagels. Er zijn verschillende soorten nagelriemen. Voordat wij deze behandeling uitvoeren worden uw nagelriemen als eerst geanalyseerd. Op basis daarvan bepalen wij welke materialen het beste geschikt zijn om te gebruiken bij het behandelen van uw nagelriemen. Bij deze behandeling werken wij zeer hygiënisch en nauwkeurig totdat alle onzuiverheden rondom uw nagels zijn verwijderd. Er kan een flexibele versteviging aangebracht worden. Vervolgens worden uw nagels gepolijst en in vorm gevijld.

LUXE MANICURE VOOR DE HANDEN: Dit is een uitgebreide behandeling die ook heel fijn is voor droge vastzittende nagelriemen. Deze worden op een zachte, pijnloze manier los gemaakt en opgeknapt, waarna de huid wordt verwend.De handen worden gereinigd met een desinfecterende hand zeep.De nagels worden in vorm gevijld.De nagelriemen worden behandeld met een speciale nagelriemcrème, deze crème verwijderd uitgedroogde en harde velletjes, en voedt de nagelriemen. Eventuele overtollige nagelriem wordt verwijderd.De handen worden met een milde peeling behandeld, hierdoor gaat de huid weer stralen en voelen de handen fluweelzacht aan.De nagelplaten worden glad gemaakt met speciale sponsvijlen, zodat oneffenheden op de nagels verdwijnen.
De handen krijgen een massage met olie en verzorgende crème , daarna ondergedompeld in een warm paraffinebad en heerlijk warm ingepakt met thermowanten, om zo de werkzame stoffen van de créme en olie nog dieper in de huid te laten trekken.

Vanaf €35

VERWIJDEREN VAN KUNSTNAGELS:

De kunstnagels worden op een correcte manier verwijderd zonder de natuurlijke nagel te beschadigen. Daarna krijg je een E-file manicure en wordt er een een beschermend laagje geplaatst. De behandeling wordt afgerond met voedende olie voor uw nagelriemen en een massage met handcreme.

 

€50

LASH LIFT: Wat is een LVLlifting? LVL staat voor length , volume en lift en is een eenvoudige behandeling die de natuurlijke wimpers langer, voluminieuzer maakt én lift. Het resultaat blijft minstens zes weken zichtbaar. Voor wie is deze behandeling geschikt? Voor iedereen die meer volume wenst. Vooral bij wie van nature rechte wimpers heeft, zijn de resultaten spectaculair. Ideaal voor wie geen make-up draagt en toch dat tikkeltje extra wil zonder mascara te gebruiken. De wimpers worden ook geverfd tijdens deze behandeling. Wat is het verschil met wimperextensions? Bij deze behandeling worden geen extra wimpers op de natuurlijke wimpers gekleefd. Hierdoor heeft het oog nog steeds alle bewegingsvrijheid en kan je zonder risico in je ogen wrijven en make-up dragen. Er is geen enkel risico op wimperverlies.

 

€70

Nailstudio Evelyne Roeselare

Rozenstraat 26

8800 Roeselare

0475/940649

OPENINGSTIJDEN

MA:

14:30-17:30

DI - WOE - VR:

9:30-12:30u    14:00-19:45u

ZA:

11:00-14:00

Gesloten op donderdag